Categorii produse
Cosul tau

▪️Huse saltea cu motive de craciun

Amenajează-ți casa în stil potrivit pentru Crăciun

Crăciunul este o sărbătoare pe care multe persoane vor să o întâmpine cu o casă amenajată cu tot felul de elemente și decorațiuni tematice, iar pentru asta, trebuie să îi acorzi o atenție deosebită și dormitorului. Mai exact, ne referim la piesa centrală a încăperii în care dormi, și anume patul. Pentru a-l pregăti cu tematică de Crăciun, poți să folosești, de exemplu, o husă de saltea și două fețe de pernă. Mai poți totodată opta și pentru lenjerii de pat complete sau cuverturi.

Despre husele pentru saltea Casa New Concept, cu motive de Crăciun

Husele de saltea, cu motive de Crăciun, pe care le avem pe site, se remarcă în primul rând prin calitatea pe care o au. Ele sunt fabricate din finet, o țesătură rezistentă, confortabilă și foarte plăcută la atingere. Este confecționată în așa fel încât să îi permită corpului să respire, pentru a avea un somn cât mai liniștit. Finetul este în același timp și un material ușor de întreținut, care nu se șifonează atunci când este spălat, nu intră la apă și nu trebuie călcat.

Husele de saltea, cu motive de Crăciun, de la Casa New Concept sunt potrivite pentru paturile de două persoane, având dimensiuni de 180 x 200 cm. Vin alături de două fețe de pernă, de 50 x 80 cm. Husa de saltea este prevăzută cu elastic, ceea ce o face să fie foarte simplu de utilizat. Piesele din acest colet se livrează într-o husă fabricată din plastic transparent.

Întreținerea unui astfel de set nu este greu de făcut. Ai în vedere câteva aspecte precum: nu spăla aceste textile la o temperatură mai mare de 30 grade Celsius, nu folosi detergenți agresivi care ar putea decolora materialul, nu călca husa și fețele de pernă, dacă totuși vrei să calci aceste piese, setează fierul la o temperatură nu mai mare de 130 grade Celsius.

Recomandăm ca lenjeriile să fie spălate înainte de prima utilizare. Ai însă grijă să faci asta doar în momentul în care ești convins/ă că vrei să le păstrezi, deoarece produsele spălate nu mai pot fi returnate.

Gama de produse Casa New Concept

Pe lângă husele de saltea cu fețe de pernă, cu motive de Crăciun, pe site-ul nostru găsești și variante cu alte imprimeuri - florale, romantice, geometrice, abstracte etc. Gama de produse este una variată și include - lenjerii de pat din diverse materiale, cuverturi, pilote, perne, huse pentru scaune și canapele etc.

Dacă alegi să comanzi de la noi, avem transport gratuit la comenzile mai mari de 398 RON, livrare rapidă atât în țară, cât și în străinătate și multiple posibilități de plată.

Momentan, nu sunt produse în această categorie.

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies