Categorii produse
Cosul tau

Lenjerii din finet 6 piese Cu Volanase

Lenjerii din finet 6 piese cu volănaşe

La momentul actual, lenjeriile din finet cu volănaşe se bucură de o popularitate covârşitoare în întreaga lume, ajungând să fie de nelipsit din majoritatea dormitoarelor. Prin urmare, dacă şi tu eşti interesat de acest tip de aşternuturi, înseamnă că ai ajuns unde trebuie. Şi asta deoarece la CasaNewConcept găseşti acum o varietate imensă de lenjerii din finet, disponibile chiar şi în varianta cu volănaşe, care vin în set de 6 piese diferite, fiind tot ceea ce ai nevoie pentru dotarea completă, cât mai frumoasă şi armonioasă a dormitorului tău. 

Modele potrivite pentru toate dormitoarele 

Versatilitatea este principala caracteristică a seturilor de lenjerii din finet 6 piese cu volănaşe pe care ţi le punem la dispoziţie. Concret, acestea pot fi integrate cu brio în decorul oricărui dormitor, fie el modern, fie clasic, dar nu numai, fiind create special pentru a acoperi până şi cele mai fine cerinţe şi gusturi. Mai mult decât atât, datorită detaliului inedit cu care sunt prevăzute, şi anume cu volănaşele, lenjeriile din finet din această categorie sunt cea mai bună soluţie pentru care poţi opta atunci când vrei să obţii un dormitor cât mai elegant, amenajat în nota bunului gust, dar fără să depui eforturi uriaşe în acest sens. Mai ales că modelele pe care le-am adus mai aproape de tine în magazinul nostru online pot satisface cu uşurinţă până şi cele mai exigente cerinţe, atât în materie de atractivitate, design şi culori, cât şi în materie de calitate, funcţionalitate şi rezistenţă.

Lenjerii foarte confortabile şi rezistente în timp

În plus, dincolo de faptul că sunt extrem de apreciate pentru versatilitate, lenjeriile din finet cu volănaşe din vitrinele magazinului nostru online se numără printre preferatele unui număr mare de persoane şi datorită confortului ridicat pe care îl oferă, dar şi rezistenţei îndelungate în timp. Astfel, dacă vrei şi tu să beneficiezi de toate aceste avantaje, nu îţi rămâne decât să răsfoieşti întreaga noastră ofertă şi să comanzi lenjeria cu volănaşe din finet preferată. Mai ales că toate modelele din această categorie vor ajunge la tine ambalate într-o husă specială din plastic, într-un set de 6 piese diferite, după cum urmează:

-       cearşaf de pat clasic, fără elastic, 230x250cm

-       cearşaf pentru pilotă 200x230cm, cu sistem de închidere pe bază de fermoar

-       două feţe de pernă 55x78cm

-       două feţe de pernă 55x55cm

Drept de retur

Deşi se întâmplă destul de rar, situaţiile în care poate nu îţi plac lenjeriile din finet 6 piese cu volănaşe alese din magazinul nostru online necesită soluţii pe măsură. De aceea, află că la CasaNewConcept beneficiezi de drept de retur. Ce înseamnă asta? E simplu. Acum, dacă nu eşti pe deplin mulţumit de produsele primite, ai posibilitatea de a solicita înlocuirea sau returnarea acestora. Atenţie însă, produsele spălate sau folosite fac excepţie de la dreptul de retur, ceea ce înseamnă că nu le poţi schimba sau returna.

 

Momentan, nu sunt produse în această categorie.

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies