Categorii produse
Cosul tau

▪️Cocolino Fluffy cu elastic din 6 piese

Cocolino Fluffy - cele mai râvnite lenjerii de pat în sezonul rece

Confecționate din microfibră plușată, lenjeriile de pat Cocolino Fluffy sunt foarte râvnite în sezonul rece. Acestea sunt călduroase și foarte confortabile, materialul folosit la realizarea lor fiind fleece. Lenjeriile Fluffy sunt moi și pufoase și te ajută să te simți liniștit și relaxat, mai ales în zilele în care poate ai petrecut ore în șir in frig.

Caracteristicile lenjeriilor Fluffy cu 6 piese de la Casa New Concept

Dacă vrei să cumperi de la noi o lenjerie Cocolino Fluffy - lenjerie cu 6 piese, trebuie să știi care sunt cele mai importante caracteristici ale acestora:

      au două texturi, una mai fină, regăsită pe partea interioară și una mai pufoasă, regăsită pe partea superioară;

      materialul este unul destul de gros, mai exact de 230 g/mp;

      pachetul conține următoarele produse: o față de cearceaf, de 200 x 230 cm, una de pat, de 230 x 250 cm și patru fețe de pernă cu dimensiuni de 50 x 70 cm. Două dintre fețele de pernă sunt cu textură Fluffy, iar două au tiv decorativ;

      ai disponibile pe site mai multe tipuri de imprimeuri și culori, deoarece știm cât de mult contează să folosești o lenjerie de pat cu un design care să îți placă;

      lenjeriile vin ambalate într-o husă specială, din plastic;

      prețurile sunt accesibile și corecte.

Întreținerea corespunzătoare a lenjeriilor cocolino

Fără doar și poate, dacă alegi Cocolino Fluffy, lenjerii cu 6 piese, vrei să le și întreții în mod corespunzător, pentru a te bucura de aspectul și textura lor pentru cât mai mult timp. Aici un rol foarte important îl joacă modul în care sunt spălate. Ai în vedere faptul că nu se recomandă folosirea unui program ce presupune spălarea la mai mult de 30 de grade Celsius, dar nici detergenții abrazivi sau înălbitorii. Sunt aspecte deosebit de importante, așadar, nu le ignora.

Lenjeriile de acest tip nu necesită călcare, așadar, nu va trebui să te mai chinui cu un astfel de proces. Chiar dacă după spălare pot fi puțin șifonate, după ce se usucă vor arăta ca înainte. În ceea ce privește uscarea, întinde lenjeria pe sârmă, la aer. Dacă nu ai această posibilitate, folosește cu grijă uscătorul de rufe, la o temperatură mică sau la un program de uscare cu aer rece.

Dacă te interesează și modul de depozitare al acestor lenjerii, ei bine, el nu este cu nimic mai diferit față de cum se procedează la restul lenjeriilor de pat, indiferent de materialul din care sunt confecționate. Trebuie să le păstrezi în huse speciale, ferite de umiditate și razele soarelui. Pentru o igienă corectă, spală lenjeria de pat înainte de prima utilizare, însă doar când ești convins/ă că vrei să o păstrezi, deoarece produsele spălate nu mai pot fi returnate.

Momentan, nu sunt produse în această categorie.

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies