Categorii produse
Cosul tau

▪️Damasc Finetat 1 persoana 4 piese-


Ce este damascul finetat


Știi acele lenjerii deosebite, pe care le regăsești în hoteluri și care sunt cu dungi late de circa 2 cm? Ei bine, le poți cumpăra și tu pentru a-ți face dormitorul confortabil, dacă alegi lenjeriile din damasc finetat.


Materialul acesta are o calitate superioară, fiind considerat o țesătură luxoasă. Are o textură foarte fină și plăcută, catifelată și foarte rezistentă. Datorită rezistenței este preferat în hoteluri, deoarece se comportă foarte bine la spălări multiple. Poți să cumperi astfel de lenjerii pentru casa ta chiar și pentru paturile de o singură persoană. Orice dormitor, cât de mic ar fi, merită amenajat cât mai confortabil, iar o lenjerie de pat atent aleasă poate da un aer deosebit încăperii.


Lenjerii de pat pentru o persoană, din damasc finetat


Pentru a ne bucura clienții, avem lenjerii de pat din damasc finetat pentru o persoană, care au acel aspect deosebit pe care mulți îl caută. Ele sunt disponibile în nuanțe variate, pentru toate gusturile - gri, portocaliu, crem, roz, alb, maro, verde, albastru, mov etc. Toate culorile sunt ușor pale, pentru a scoate în evidență și mai mult finețea acestor textile care se potrivesc de minune mai ales în dormitoarele mobilate într-un stil modern.


Lenjeriile de o persoană, din damasc finetat, au o grosime de 130 g/mp și o densitate a materialului de 145 TC, pentru a fi cât mai rezistente. Materialul este tratat în așa fel încât să nu se șifoneze cu ușurință.


Fiecare pachet din această categorie cuprinde patru piese - un cearceaf de pat, fără elastic, cu mărimi de 160 x 200 cm, un cearceaf pentru pilotă, de 160 x 200 cm și două fețe de pernă, de 50 x 70 cm.


Întreținere damasc finetat


Damascul finetat este, așa cum spuneam și mai sus, un material foarte calitativ și rezistent, motiv pentru care nu este pretențios când vine vorba de întreținere. Spălarea lui se face în mod normal, la fel ca la alte tipuri de lenjerii de pat, folosind o temperatură a apei de până în 30 grade Celsius și evitând detergenții agresivi și înălbitorii. Dacă respecți aceste reguli, lenjeria nu va intra la apă și nu își va pierde din intensitatea nuanței.


Aceste produse nu necesită călcare după ce au fost spălate, materialul fiind unul care nu se șifonează ușor. Dacă însă din anumite motive vrei să îl calci, nu folosi temperaturi mai mari de 130 de grade Celsius. Pentru a usca lenjeria de pat în cele mai bune condiții, evită să o expui prea mult la soare. O poți usca atât pe sârmele de afară, cât și la mașinile electrice speciale.


Momentan, nu sunt produse în această categorie.

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies